Makanan kucing untuk semua peringkat kehidupan

QUTE

Dibuat dengan bahan-bahan terbaik dan paling semula jadi yang mungkin, Formula Jewels Pet’s Qute Cat Food telah diperkaya sepenuhnya dengan vitamin, mineral, dan nutrien penting untuk memastikan kesihatan kucing anda mencapai tahap optimum. Resipi lazat ini menampilkan hidangan daging ikan berkualiti tinggi yang kaya dengan mineral, vitamin dan asid lemak omega untuk menyokong kulit dan bulu kucing anda agar sentiasa sihat.

Bahan-Bahan

Makanan Ikan, Pasta Tuna, Lemak Ayam, Minyak Salmon, Pemekat Ikan, Serbuk Kacang Soya, Serbuk Jagung, Serbuk Gluten Jagung, Kacang Soya Penuh Lemak, Ubi Kayu, Asid Propionik, Yuca schidigera, Pra-Biotik (daripada buah sitrus), Glysina, Fosfat Monokalsium, Klorida Kalium, DL-Metionin, Kolin Klorida, Premiks Vitamin, Premiks Mineral & Taurin.

Ikan Salmon Segar

Diformulasikan untuk memenuhi keperluan kesihatan dan kesejahteraan kucing dewasa, Formula Qute Cat dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan semula jadi yang terpilih, diperkayakan dengan vitamin, mineral, dan nutrien lain yang mencukupi untuk menjaga kesihatan keseluruhan badan pada tahap optimum. Bermula dengan hidangan daging salmon berkualiti tinggi, resepi lazat ini juga mengandungi pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran yang kaya dengan antioksidan, serta mengandungi asid lemak omega untuk memberi sokongan kepada kulit dan bulu yang sihat pada kucing anda. Pengayaan asid lemak Omega-3 (EPA & DHA) dan asid lemak Omega-6 dalam formulasi kami memastikan perkembangan otak dan sistem saraf yang sihat dan berpotensi mengurangkan risiko penyakit keradangan pada kucing kesayangan anda. Anda mungkin tidak memerlukan suplemen tambahan!

Kaya dengan Protein

Kesihatan Mikrobiom Usus

Sokongan Sistem Pencernaan

Kulit & Bulu Sihat

Yucca Schidigera

Kaya dengan Protein

Kesihatan Mikrobiom Usus

Sokongan Sistem Pencernaan

Kulit & Bulu Sihat

Yucca Schidigera

Menyuburkan Seperti Alam Semula Jadi

Apabila anda membeli makanan untuk haiwan kesayangan anda, anda ingin mendapatkan nilai terbaik dalam hal pemakanan dan rasa. Kami memahami dan menghargai itu, dan anda boleh yakin bahawa kami hanya menambahkan makanan laut berkualiti terbaik ke dalam produk kami. Kami asaskan makanan kami dan pilihan bahan atas pengiktirafan perbezaan dalam apa yang secara pemakanan adalah terbaik untuk kucing. Selain itu, produk kami mematuhi amalan industri yang tertinggi, memastikan kami menyediakan kualiti tinggi yang memenuhi harapan pelanggan.

Dipercayai oleh Pencinta Haiwan Kesayangan Di Mana-mana

Diet berdasarkan makanan segar yang diperkayakan dengan daging ikan bermaksud meniru kekayaan, kesegaran, dan variasi dari daging buruan keseluruhan yang anjing telah berkembang untuk dimakan. Bahan-bahan Segar Wilayah kami dibesarkan dan dibekalkan oleh orang-orang yang kami kenal dan percayai, dan dihantar, segar atau mentah, terus ke dapur kami.

Pellets - Ukuran 1:1

Ukuran beg - 500 g, 3 kg and 7 kg

Analisis Dijamin:

%
Protein Mentah (Min)
%
Lemak Mentah
%
Crude Fibre (Max)
%
Ash (Max)
%
Kandungan Air (Maks)
%
Asid Dokosahexaenoik (DHA), (Min)
%
Asid Lemak Omega-6, (Min)
%
Asid Lemak Omega-3, (Min)

*Tidak diiktiraf sebagai nutrien penting mengikut Profil Nutrien Makanan Kucing AAFCO.

Kaya dengan Protein

Contains millions of live, active cultures that help support healthy digestive and immune systems. Probiotics added after the cooking process to ensure viability

Kesihatan Mikrobiom Usus

A source of prebiotic fibre to fuel beneficial gut bacteria and support a grown dog’s microbiome

Sokongan Sistem Pencernaan

Helps in digestion with handpicked combination of probiotics, vitamin, herbs, health-building co-factors and enzymes

Kulit & Bulu Sihat

Enriched with Omega Fatty Acids from freshly sourced Salmon Oil

Seunik kucing anda

Resipi unik Qute Cat menonjolkan makanan daging ikan berkualiti tinggi yang diambil dengan segar. Bahan-bahan ini dicampurkan menjadi empat resipi yang kaya dengan nutrisi, menyajikan rasa yang sedap dan hidangan yang kaya dengan kesihatan. Qute Cat direka berdasarkan prinsip LID (limited ingredient diet), yang menggunakan hanya beberapa bahan berkualiti tinggi, yang menghasilkan tolerabiliti yang baik. Tambahan pula, makanan ini menyokong sistem imun semulajadi (serta melindungi sel-sel dari radikal bebas yang bertanggungjawab terhadap penuaan). Tentu saja, semua produk tidak mengandungi pewarna, perisa dan pengawet tiruan sama sekali.

Potensi Alergi Rendah

Potensi alahan dikurangkan dengan menambahkan sumber protein berkualiti tinggi dalam bentuk makanan daripada sumber ikan yang dipilih dengan penuh berhati-hati sebagai sumber protein.

Mudah Diternak

Resipi kami dirumus dengan kandungan prebiotik yang merangsang sistem pencernaan yang lebih efisien.

Tolerabiliti yang Baik

Kami memberi tumpuan kepada keperluan asas dengan konsep diet bahan terhad (LID) kami. Semua resipi tidak mengandungi pewarna dan pengawet.

ms_MYMalay