Makanan anjing untuk semua peringkat kehidupan

D'real Taste

Dirumus dengan teliti menggunakan bahan semulajadi terpilih, Formula D’real Taste Dog Food dari JewelsPet diperkayakan dengan pelbagai vitamin, mineral, dan nutrien penting untuk meningkatkan kesihatan serta kesejahteraan anjing dewasa. Dengan keutamaan daging kambing pilihan sebagai ramuan utamanya, resepi yang menggoda ini turut merangkumi kekayaan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mengandungi antioksidan serta asid lemak omega, yang membantu mendorong kulit dan bulu yang sihat bagi teman anjing anda.

Bahan-Bahan

Daging kambing, labu, ubi kayu, Miscanthus giganteus, lemak ayam, glukosamin, ragi, kacang hijau, ekstrak biji anggur, Yucca schidigera, akar cikori, kranberi, prebiotik (diekstrak dari sitrus), kolin klorida, DL-metionin,

klorida kalium, riboflavin, mononitrat tiamin, asetate vitamin A, asid folik, proteinat zink, zink oksida, sulfat besi, proteinat mangan, oksida mangan, sulfat tembaga, iodat kalsium, proteinat tembaga, taurin & probiotik.

Daging Kambing Segar

& Labu

Diformulasikan untuk kesihatan dan kesejahteraan anjing dewasa, Jewels Pet D'real Taste Dog Food dihasilkan dengan menggunakan bahan semula jadi yang terpilih dan diperkaya dengan vitamin, mineral, dan nutrien lain yang diperlukan untuk kesihatan keseluruhan badan yang optimum. Bermula dengan hidangan daging kambing yang berkualiti tinggi, resipi lazat ini menampilkan buah-buahan dan sayur-sayuran yang kaya dengan antioksidan, serta asid lemak omega untuk menyokong kulit dan bulu yang sihat pasangan berbulu anda.

Daging Kambing Berkualiti Tinggi

Labu

Daging Kambing Berkualiti Tinggi

Labu

Serbuk Kranberi

Probiotik Hidup

Akar Cikori & Yucca Schidigera

Kacang Hijau & Ekstrak Biji Anggur

Serbuk Kranberi

Probiotik Hidup

Akar Cikori & Yucca Schidigera

Kacang Hijau & Ekstrak Biji Anggur

Menyuburkan Seperti Alam Semula Jadi

Apabila anda membeli makanan untuk haiwan kesayangan anda, anda ingin mendapatkan nilai terbaik untuk wang dari segi pemakanan dan rasa. Kami tidak hanya memahami tetapi juga menghargai kepentingan ini, dan anda boleh berasa yakin bahawa kami hanya menggabungkan hanya yang terbaik dalam bentuk kualiti tinggi dari daging kambing ke dalam produk kami. Asas kepada pilihan bahan dan formula kami adalah pemahaman mendalam terhadap keperluan pemakanan yang terbaik bagi anjing. Tambahan pula, amalan pengeluaran kami adalah sejajar dengan piawaian tertinggi dalam industri untuk memastikan kecemerlangan dan kualiti yang memenuhi jangkaan pelanggan.

Dipercayai oleh Pencinta Haiwan Kesayangan Di Mana-mana

Pemakanan berasaskan protein daging kambing bermaksud memaksimumkan kekayaan, kesegaran, dan variasi daging buruan yang memenuhi sifat anjing untuk dimakan. Bahan segar kami diperoleh dari rantau tempatan dan dan dibekalkan oleh orang yang kami kenali dan percayai serta dihantar, segar atau mentah, terus ke dapur kami.

Pellets - Ukuran 1:1

Ukuran beg - 3.2 kg dan15 kg

Analisis Dijamin:

%
Protein Mentah (Min)
%
Lemak Mentah
%
Serat Mentah
%
Kandungan Air (Maks)
%
Kandungan Air (Maks)
%
Asid Dokosahexaenoik (DHA), (Min)
%
Asid Lemak Omega-6, (Min)
%
Asid Lemak Omega-3, (Min)

*Tidak diiktiraf sebagai nutrien penting di bawah Profil Nutrien Makanan Anjing AAFCO.

Rangsangan Probiotik Langsung

Mengandungi berjuta-juta kultur hidup aktif yang membantu menyokong sistem pencernaan dan imun yang sihat.

Probiotik ditambahkan

Selepas proses memasak untuk memastikan kesempurnaan.

Kesihatan Mikrobiom Usus

Sumber serat probiotik untuk menjana bakteria usus yang bermanfaat dan menyokong mikrobiom anjing dewasa.

Sokongan Sistem Pencernaan

Membantu dalam penghadaman dengan kombinasi probiotik, vitamin, herba, ko-faktor dan enzim yang membina kesihatan.

Tenaga Tinggi (Kcal)

Bahan Bakar untuk Tenaga Tinggi & Prestasi.

Berbeza seperti anjing anda

Resipi unik D'real Taste menampilkan daging Kambing Premium. Bahan-bahan ini diadun menjadi empat resipi padat nutrien, lazat untuk rasa yang enak dan hidangan yang berkhasiat. D'real Taste direka berdasarkan prinsip LID (diet bahan terhad), yang menggunakan hanya beberapa bahan berkualiti tinggi dan hanya satu protein tanpa bahan pengisi, yang membawa kepada toleransi yang luar biasa.

Selain itu, ia membantu menyokong sistem imun semulajadi (sekaligus melindungi sel daripada radikal bebas yang menyebabkan penuaan). Dan tentu saja, kesemua produk kami tidak mengandungi pewarna, perasa tiruan, atau pengawet.

Potensi Alergi Rendah

Dengan hanya memanfaatkan satu sumber protein dan karbohidrat, potensi alahan dapat dikurangkan.

Mudah Diternak

Resipi kami yang mengandungi labu dan sayur-sayuran sebagai sumber karbohidrat tidak hanya lembut, tetapi juga mudah untuk dicerna.

Untuk Setiap Fasa Kehidupan

Makanan yang sesuai untuk setiap fasa kehidupan-daripada anak anjing hingga anjing senior.

Tolerabiliti yang Baik

Kami memberi tumpuan kepada perkara penting dengan konsep diet bahan terhad (LID) kami. Semua resipi tidak mengandungi pewarna, perasa, dan pengawet tiruan.

ms_MYMalay