Jewels Global (M) Sdn Bhd

Mengenai Halaman

Anda boleh menaruh kepercayaan penuh pada Jewels Pet, pakar dalam makanan haiwan yang penuh dedikasi untuk menyediakan penyelesaian pemakanan yang disesuaikan beserta bimbingan pakar bagi memastikan kesihatan dan kebahagiaan optimum teman berbulu anda.

UCAPAN CEO

“Jewels Pet mesti berkembang untuk kekal mendahului perubahan pesat dalam pasaran global. Kami di Jewels Pet sedang bersedia untuk merevolusikan portfolio perniagaan kami untuk mencapai pertumbuhan yang mampan. Kami percaya bahawa membina hubungan melalui komunikasi yang jujur dan menyediakan perkhidmatan yang luar biasa memiliki nilai yang setara dengan kejayaan projek-projek kami."

Perkhidmatan kami digubal dengan matlamat, kualiti, dan ketahanan yang teguh. Kami berusaha untuk melayani masyarakat dan meningkatkan kualiti hidup sambil mewujudkan hubungan berpanjangan dengan pelanggan, subkontraktor, dan pekerja kami. Dan setelah projek anda selesai, kami akan berdiri disamping anda, membantu anda merancang untuk masa depan yang lebih cemerlang.

Pada tahun 2021, Jewels Pet memacu pertumbuhan yang menguntungkan sepanjang tahun dengan rangka kerja strategik yang kami yakin akan memastikan syarikat kami terus berkembang selama bertahun-tahun. Reputasi kami dalam industri adalah berdasarkan dedikasi, kecemerlangan dan profesionalisme pasukan kami yang berkemahiran tinggi, dan kami mengundang anda untuk mengenali lebih lanjut tentang kami dan kemudahan hebat yang kami tawarkan."

Pengasas / Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)

Menyediakan nutrien terunggul untuk pertumbuhan dan kesejahteraan

Cerita Kami

Diperbadankan di Malaysia pada tahun 2020 dengan modal berbayar RM200,100.00 sebagai sebuah syarikat yang berdaftar dengan SME CORP berstatus PMKS. Jewels Global (M) Sdn Bhd, atau “Jewels Pet”, ialah pengedar eksklusif Qute Cat Food & D'real Taste Dog untuk Malaysia dan seluruh dunia.

Jewels Pet adalah hasil rumusan saintifik dan kaedah penghasilan yang penuh semangat. Kami telah lama menganggap rakan berbulu kami sebagai anggota keluarga dan sahabat sejati seumur hidup, dan dari situ, timbul kesedaran akan keperluan untuk menyediakan diet yang mampan, berkhasiat, lazat, dan pastinya menjimatkan. Sama seperti anda, kami juga meyakini bahawa kami memahami rakan berbulu kami dengan baik dan mahukan yang terbaik untuk mereka. Kami ingin mereka menikmati hidangan yang sesuai dan mudah dicerna.

Hasilnya, kami mencipta D'Real dan Qute Cats dengan menggunakan bahan-bahan pilihan yang memberikan nutrien terbaik bagi pertumbuhan dan kesejahteraan rakan-rakan berbulu kesayangan kami.

Jewels Pet telah muncul sebagai makanan haiwan peliharaan pilihan utama yang berkembang pesat dalam kalangan pencinta haiwan peliharaan di Malaysia dan negara jiran. Ketika kami terus memperluaskan perkhidmatan kami, jaminan kualiti kami tetap menjadi asas utama yang memastikan bahawa semua produk Jewels Pet kekal berpegang teguh pada prinsip untuk menghasilkan makanan haiwan yang menyelerakan dan sedap untuk keluarga haiwan berbulu kami. Apabila rakan-rakan anjing kami mengibaskan ekor mereka dengan gembira dan rakan-rakan kucing kami mengiau manja, kami turut berpuas hati kerana kami telah menyediakan mereka dengan khasiat terbaik yang enak dan sihat.

Misi Kami

Di Jewels Pet, misi kami adalah untuk menyediakan haiwan peliharaan dengan makanan yang berkhasiat, sihat dan lazat yang menyokong kesihatan dan kebahagiaan mereka secara keseluruhan. Kami meyakini bahawa setiap haiwan peliharaan berhak mendapatkan nutrisi terbaik, dan dengan penuh dedikasi, kami berusaha membantu para pemilik haiwan peliharaan untuk membuat pilihan yang paling tepat bagi rakan berbulu kesayangan mereka.

Nilai-Nilai Kami

Usaha kami diperkemas untuk memastikan kami kekal terinspirasi dan diberi kuasa untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggan dan rakan berbulu kami pada setiap masa.

Integriti - Kami berusaha untuk pemakanan optimum dalam diet haiwan kesayangan

Inovasi - Kami mencipta makanan haiwan kesayangan yang lazat.

Belas Kasihan - Kami merawat haiwan kesayangan seperti keluarga.

Dicipta oleh Peminat Haiwan untuk Peminat Haiwan.

Perkhidmatan kami

Di Jewels Pet, kami berusaha untuk membawa makanan yang sihat dan menyelerakan kepada teman berbulu anda. Aspirasi dan semangat ini telah menyebabkan pasukan pencinta haiwan kami memastikan Jewels Pet hanya menyajikan makanan haiwan kesayangan yang lazat dan mengandungi nutrisi optimum. Hal ini disokong oleh penyelidikan & pembangunan (R&D) yang teliti di mana kami telah menyempurnakan formula kami untuk memastikan hidangan Jewels Pet terus menarik minat pelbagai rakan berbulu kami.

Kami juga mematuhi amalan industri yang baik dan terus bekerjasama dengan rangkaian penyedia makanan haiwan peliharaan untuk mengekalkan standard tertinggi dalam produk kami.

ms_MYMalay