100% makanan haiwan peliharaan dan makanan ringan berkualiti semulajadi

Lebih lazat, Lebih sihat,

Bawa kegembiraan kepada haiwan kesayangan anda melalui pilihan makanan kami yang lazat dan lebih sihat, memberikan faedah optimum untuk kebajikan mereka.

Kualiti Dijamin

Di Jewels Pet, kami berpegang pada komitmen kami terhadap kualiti, memastikan setiap produk yang kami tawarkan tertakluk kepada ujian yang ketat dan pematuhan kepada piawaian tertinggi.

Kepuasan Pelanggan

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan utama kami di Jewels Pet, dan kami berusaha melebihi batas untuk memastikan setiap pemilik haiwan kesayangan terkagum dengan produk kami.

Kemudahan di Hujung Jari Anda

Nikmati keselesaan terbaik dengan Jewels Pet, di mana anda boleh menavigasi dan membuat pesanan makanan kegemaran rakan berbulu anda dalam talian dengan mudah.

Haiwan Kesayangan Sihat dan Bahagia

Misi kami adalah untuk membesarkan haiwan peliharaan yang sihat dan gembira dengan menyediakan pilihan makanan yang sihat dan lazat yang menggalakkan keseluruhan kesejahteraan mereka.

#1 Pembekal Makanan Haiwan Peliharaan Berkualiti

Kami menyediakan segala yang diingini oleh haiwan peliharaan anda

Di Jewels Pet, kami mengutamakan kualiti yang luar biasa, memberikan anda produk makanan haiwan kesayangan yang memenuhi piawaian pemakanan dan kesejahteraan tertinggi.

Kualiti Luar Biasa

Dengan langkah kawalan kualiti yang ketat, Jewels Pet memastikan setiap produk memenuhi piawaian tertinggi, memberikan haiwan kesayangan anda nutrisi dan kesejahteraan yang luar biasa.

Nutrisi Disesuaikan

Jewels Pet memahami bahawa setiap haiwan kesayangan mempunyai keperluan pemakanan yang unik, itulah sebabnya kami menawarkan penyelesaian pemakanan yang disesuaikan untuk memastikan haiwan kesayangan anda menerima keseimbangan nutrien yang diperlukan.

Bahan-bahan Premium

Kami meyakini keberkesanan bahan berkualiti, memilih komponen premium yang dipilih dengan teliti untuk mencipta makanan haiwan kesayangan yang menyokong kesihatan dan kecergasan optimum.

Pihak mana yang anda sokong?

Mari Pilih haiwan kesayangan anda & berikan mereka gaya hidup yang lebih baik

Perkasakan haiwan kesayangan anda dengan kehidupan yang lebih sihat, penuh dengan kecergasan dan kesejahteraan, dengan memilih Jewels Pet sebagai rakan kongsi anda yang dipercayai dalam pemakanan dan penjagaan mereka.

Saya adalah seorang peminat anjing

Saya adalah seorang peminat kucing

Kami percaya pada pemakanan yang lebih baik

Menolong anjing & kucing Hidup panjang & sihat

Di Jewels Pet, kami berdedikasi untuk membantu anjing dan kucing menjalani kehidupan yang lebih lama dan sihat dengan membekalkan mereka nutrisi dan penjagaan penting yang patut mereka terima.

Kami tersedia di Lazada & Shopee:

Apa yang kamu tunggu...

Biarkan cinta terpancar melalui setiap gigitan bagi haiwan kesayangan anda

Berikan keselesaan kepada haiwan kesayangan anda dengan setiap suapan, kerana Jewels Pet memastikan setiap potongan makanan dipenuhi dengan kasih sayang, penjagaan, dan manfaat yang terbaik.

Jewels Global (M) SDN BHD

S-G-14 BSP SKYPARK, Persiaran Saujana Putra Utama, Bandar Saujana Putra, 42610 Jenjarom, Selangor.

ms_MYMalay